Підсумки деклараційної кампанії 2012 року: на Кіровоградщині в 6 разів більше мільйонерів ніж торік

Липень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1063 | Коментарі: 0

Доходи, що перевищують один мільйон гривень, цього року задекларували 12 жителів Кіровоградської області. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПС в Кіровоградської області

 Минулого року таких декларантів-мільйонерів на Кіровоградщині було лише двоє. Про це на прес-конференції повідомив голова ДПС у Кіровоградській області Ігор Вірієнко.
Так, у 2010 році податковими органами області до декларування доходів залучено 31217 громадян, у 2011 році – 32967, у 2012 році – 40192. Загальна кількість декларантів зросла у поточному році у порівнянні з минулим роком на 7225 осіб або на 21,9 %. В цій кількості знаходяться як ті громадяни, які декларували зобов’язання так і ті що заявляли на податкову знижку.
Посадовець зазначив, що в результаті декларування до сплати у поточному році підлягає 24,5 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб, що на 8,3 млн. грн. або на 51 % більше, ніж у минулому році, із них вже надійшло до місцевого бюджету 15,3 млн.грн. До повернення по податковій знижці належить 1,5 млн. грн.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool