Підробка протоколу про порушення санітарних норм призвела до кримінальної справи

Квітень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1406 | Коментарі: 0

Знам’янським транспортним прокурором порушено кримінальну справу відносно помічника лікаря санітарно-контрольного пункту ДЗ «Знам’янська лінійна санітарно епідеміологічна станція на Одеській залізниці» за ч. 1 ст. 364, ч.1 ст. 366 Кримінального кодексу України. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Вказана особа підробила адміністративний протокол про нібито виявлення фактів порушення санітарних норм провідником пасажирського вагону. Через це останнього було незаконно притягнуто до адміністративної відповідальності та неправомірно накладено адмінстягнення у вигляді штрафу.

У справі триває слідство.
На даний час Знам’янською транспортною прокуратурою вивчається питання законності притягнення до адміністративної відповідальності й інших працівників залізниці.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool