Підприємцям з Криму та зі сходу країни - як працювати у період АТО

Серпень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 782 | Коментарі: 0

На період простою у роботі територіальних органів Міністерства доходів і зборів України, які знаходяться в зоні АТО, змінено місце обслуговування платників податків.

Відповідна інформація постійно оновлюється та оприлюднюється на сайті Державної фіскальної служби в розділі Головна > БАНЕР > Інформація для Сходу України.
Нагадуємо, що відповідно до Податкового Кодексу України та з врахуванням змін місця обслуговування, платники мають змогу подати звітність:
- особисто або через уповноважену на це особу;
- надіслати поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення;
- засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису підзвітних осіб у порядку, визначеному законодавством.
У разі відсутності у окремих суб’єктів господарювання можливості подавати у граничний строк податкові декларації, передбачено можливість звернутись до податкового органу з заявою про продовження граничних строків подання такої декларації.
Звертаємо увагу, що послуги електронного цифрового підпису можна отримати в представництвах АЦСК ІДД ДФС, розташованих в будь-яких населених пунктах України.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool