Підприємці намагалися поцупити у держави майже 2 млн гривен

Травень 11, 2011 | Новини | Переглядів: 1817 | Коментарі: 0

Протягом квітня кіровоградські податківці упередили майже 2 млн. грн. ПДВ, безпідставно заявленого до відшкодування. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області.

Боротьба з незаконним відшкодуванням ПДВ – один із пріоритетних напрямів роботи податкової служби Кіровоградської області. Незважаючи на те, що Податковим кодексом України остаточно впорядковано адміністрування податку на додану вартість, співробітники податкових органів регіону продовжують виявляти порушення, допущені протягом минулих періодів.

Так, в квітні 2011 року в ході проведеної перевірки місцевого приватного підприємства кіровоградські податківці встановили, що в порушення вимог Закону  України  „Про податок на додану вартість”, згаданий суб’єкт господарювання був  зареєстрований платником ПДВ менше 12 календарних місяців. Таким чином платнику, який не мав права на отримання бюджетного відшкодування податку на додану вартість, зменшено заявлену суму на заявлені 164 тис. грн.

Взагалі протягом квітня нинішнього року підприємства Кіровоградської області заявили до відшкодування 27,1 млн. грн. податку на додану вартість. В свою чергу, співробітники місцевих податкових органів упередили майже 2 млн. грн. ПДВ, безпідставно заявленого до відшкодування.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool