Підприємство облради «Кіровоградфармація» відкрило аптеку в Новгородці

Серпень 11, 2022 | Новини | Переглядів: 1577 | Коментарі: 0

Комунальне підприємство обласної ради «Кіровоградфармація» відкрило аптеку у лікарні селища Новгородка Кропивницького району. Про це повідомила директор Жанна Стручковська сьогодні, 11 серпня.

Вона нагадала, один із акцентів роботи аптечних закладів комунального підприємства – це забезпечення жителів Кіровоградщини важкодоступними та вузькопрофільними препаратами.

«Соціальний запит – це те, на що ми реагуємо в першу чергу. Наші аптеки орієнтовані, в тому числі, на невеликі громади і населені пункти. Це важливо для людей. Новгородка мала потребу у нашій аптеці, тож ми пішли назустріч і відпрацювали питання з керівництвом лікарні», – зауважила Жанна Стручковська.

Головний лікар Новгородківської лікарні Богдан Калінка наголосив, що основне завдання співпраці з «Кіровоградфармація» – комплексний підхід до лікування пацієнтів.

«Для нас головне – лікування пацієнтів, а тут ми маємо і доступність, і конкурентні ціни, і участь у програмах, а також соціальне орієнтування. Ми також налагоджуємо й інші напрямки співпраці з «Кіровоградфармацією», наприклад за програмою міжнародної організації «Лікарі без кордонів», – додав він.

Як уже повідомлялося, комунальне підприємство «Кіровоградфармація» розширює мережу власних аптек на Кіровоградщині. У рамках дорожньої карти з розвитку, КП раніше відкрило аптеку в Олександрії. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool