Підприємство із Кропивницького прийме участь у виставці будівельної техніки

Квітень 05, 2019 | Новини | Переглядів: 2193 | Коментарі: 0

«Гідросила» представлятиме Кіровоградщину на найбільшій у світі виставці машин і обладнання для будівельної та гірничої галузей BAUMA Munich 2019 (Мюнхен, Німеччина), яка проходитиме з 8 до 14 квітня.

Кіровоградські машинобудівники, крім своєї традиційної продукції, представлять ряд новинок, а саме: аксіально-поршневий регульований насос для гідросистем із замкнутим контуром PVK100, гідророзподільник серії MRS250, гідророзподільник для автосамоскидів MR220.T.

Міжнародна виставка машин і обладнання для будівельної та гірничої галузей BAUMA Munich за свою півстолітню історію заслужила репутацію світового лідера. Загальна виставкова площа складає 570 000 кв. м. У виставці беруть участь понад 3500 компаній та відвідують до 600 тисяч відвідувачів з усіх куточків світу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool