Підприємствами Кіровоградщини реалізовано промислової продукції на суму 14,5 млрд.грн

Вересень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 1085 | Коментарі: 0

У січні–липні 2017р. підприємствами області реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на суму 14,5 млрд.грн, з неї продукції переробної промисловості – на суму 10,2 млрд.грн (70,2%).

У структурі реалізованої промислової продукції за основними видами діяльності на виробництво харчових продуктів та напоїв припало 36% загального обсягу, постачання електроенергії, газу пари та кондиційованого повітря – 22,4%, машинобудування, крім ремонту і монтажу машин і устатковання, – 11,1%, металургійне виробництво, виробництво готових металевих виробів, крім машин і устатковання, – 10,1%.

В обсязі реалізації харчових продуктів та напоїв найбільша питома вага припадала на виробництво олії та тваринних жирів (54,3%), м’яса та м’ясних продуктів (12,1%).

Найбільше реалізовано промислової продукції підприємствами міст Кропивницького, Світловодська та Голованівського району.
Обсяг реалізованої промислової продукції у розрахунку на одного мешканця області становив 15 тис.грн, найбільше – м.Світловодська (58,4 тис.грн), Голованівського (41,8 тис.грн) та Світловодського (32,3 тис.грн) районів.

Головне управління статистики у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool