Підприємствам Кіровоградщини відшкодовано 520,9 млн. грн.

Липень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 749 | Коментарі: 0

Постійно збільшуються суми бюджетного відшкодування податку на додану вартість в автоматичному режимі – цим способом платникам повернуто 404,4 млн. грн. Це в 2,6 рази, або на 247,1 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період 2012 року (157,3 млн. грн.).

Автоматичне відшкодування ПДВ отримали 7 суб’єктів господарювання регіону, які працюють в галузях машинобудування, харчової промисловості та транспортних перевезень. Це такі підприємства, як ПРАТ „Гідросила АПМ", ПАТ „Гідросила", ПРАТ „Торговий дім „Гідросила", ПП „ТД "Креатив-розлив", МААК „Урга", ТОВ „Коріда Тех” та ПАТ „Червона зірка”.
Питання відшкодування ПДВ знаходиться під особливим контролем, оскільки деякі платники податків, застосовуючи різні схеми, прагнуть отримати його незаконним шляхом. Так, протягом січня-червня 2013 року співробітники ГУ Міндоходів у Кіровоградській області упередили безпідставне відшкодування 5,0 млн.грн. податку на додану вартість.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool