Підозрюваному у вбивстві чоловіку, який рік переховувався від слідства, обрано максимальну міру запобіжного заходу

Грудень 29, 2017 | Новини | Переглядів: 890 | Коментарі: 0

За клопотанням Кіровоградської місцевої прокуратури чоловікові, підозрюваному у жорстокому вбивстві 48- річного місцевого жителя – свого знайомого, обрано максимальну міру запобіжного заходу.

Зокрема, учора, 28 грудня, слідчий суддя Кіровського районного суду підтримав позицію прокуратури та призначив йому міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Варто зазначити, що підозрюваний понад рік переховувався від слідства та намагався приховати сліди злочину. Проте, завдяки якісній роботі слідчих поліції за процесуального керівництва місцевої прокуратури вбивство минулих років було розкрито, особу, яка його скоїла встановлено та розшукано.
Затриманому інкримінується вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство)Кримінального кодексу Укрaїни. Сaнкцією стaтті передбaчено покaрaння у вигляді позбaвлення волі нa строк від 7 до 15 років

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool