Підозрюваних у скоєнні кількох крадіжок з магазинів в Олександрії працівники міліції затримали в обласному центрі

Жовтень 06, 2011 | Новини | Переглядів: 1174 | Коментарі: 0

Працівники Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні крадіжок з магазинів у районному центрі затримали непрацюючих раніше судимих 23-річну кіровоградку та 25-річного жителя Кіровоградського району. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

Наприкінці вересня до міського відділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку в одному із місцевих магазинів. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Працівниця розповіла правоохоронцям, що через деякий час після візиту молодих людей виявила пропажу з прилавка пари жіночих чобіт, а також грошей у сумі 1500 гривень з її власної сумки.
Буквально протягом ще півгодини до міліції зателефонували з двох інших торгівельних закладів та повідомили про крадіжки товару: в першому випадку продавці недорахувалися двох кофт, а в другому – п’яти жіночих курток.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили особи підозрюваних і через кілька діб затримали їх в обласному центрі. Крадені речі зловмисники встигли продати випадковим знайомим, а грошові кошти витратили на власні потреби, у томі числі на розваги та алкоголь.
За цими фактами порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена повторно, або за попередньою змовою групою осіб), санкція якої – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool