Підготовка до зими на Одеській залізниці підходить до завершення

Жовтень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 609 | Коментарі: 0

Готовність господарств регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ до роботи в осінньо-зимовий періоду становить 98,4%.

В цілому, на відповідні заходи було засвоєно 379 млн. грн. Про це зазначив начальник регіональної філії Григорій Бойко під час чергової селекторної наради, де були підбиті проміжні підсумки щодо підготовки господарств до осінньо-зимового періоду. Про поточний стан підготовки доповідали представники дирекцій залізничних перевезень та виробничих підрозділів, до участі в обговоренні були залучені представники профспілки.

Учасники наради зазначили, що магістраль майже готова до зими: повністю завершені роботи по підготовці виробничих котельних та житлово-комунального господарства, систем опалення та вентиляції, теплових мереж та паропроводів, контактні мережі, систем СЦБ і зв’язку, стрілочних переводів, що обладнані пневмообдувкою та електричним обігрівом, місць масової навантажувально-розвантажувальних робіт, підйомно-транспортного обладнання, ремонт вантажних вагонів, снігоочисної та снігозбиральної техніки.

Щодо опалювального сезону, то Одеська магістраль в достатньому обсязі забезпечена деревиною, мазутом та вугіллям (з урахуванням закупівель, що буде здійснено до кінця поточного року).
Особливу увагу було приділено до службі колії, зокрема готовність верхньої будови колії та стан колійного господарства, а також службі електропостачання.

Учасники наради обговорили стан освітлення станцій. Сьогодні на головному складі є в повному обсязі стартери та лампи. Тому залізничники оперативно можуть усунути несправності в освітленні об’єктів залізничного транспорту.
Також серед ключових питань – укомплектація штату залізничних станцій. На сьогодні серед «гарячих» вакансій по Одеській дирекції залізничних перевезень (зокрема на станціях Одеса-Головна, Чорноморська, пост 24 км) – чергові по станції, складачі поїздів, регулювальники швидкості. Крім того, по регіональній філії відкрито 120 вакансій в штат воєнізованої охорони. Потреба у кваліфікаційних фахівцях залишається актуальною. Тому кожний, хто бажає працювати на магістралі, може ознайомитися з переліком вільних вакансій в відділі кадрів регіональної філії, дирекціях залізничних перевезень та виробничих підрозділів.

В ході наради Григорій Бойко підкреслив, що на регіональній філії відповідно до заявок спецодяг та спецвзуття є в повному обсязі. На даний час здійснюється їх розподіл по виробничим підрозділам.

Втім, залізничники приділили пильну увагу й тим проблематичним пунктам, які потребують першочергового вирішення. Наразі на стадії завершення роботи по підготовці виробничих будівель та споруд.

До 5 листопада планується завершити ремонт покрівлі будівель філії. Весь обсяг необхідних матеріалів є в наявності, ремонтні роботи йдуть повним ходом, зараз виконано 86,8% запланованих робіт.

Серед іншого, обговорили учасники наради й підготовку тягового рухомого складу, пасажирських вагонів, підготовку першозимовників, питання додаткової охорони об’єктів залізничного транспорту, облаштування місць для постових тощо.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool