Під виглядом скупки горіхів непрохані гості пограбували літню жінку

Жовтень 29, 2011 | Новини | Переглядів: 1204 | Коментарі: 0

Працівники Новгородківського РВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні пограбування затримали чотирьох жительок іншого регіону. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

До райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що невідомі особи проникли в помешкання 53-річної жительки одного із сіл району та відкрито заволоділи грошовими коштами.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що до двору потерпілої під виглядом скупки горіхів зайшли кілька осіб жіночої статі. Господарка відповіла, що в неї нема чого продавати, але незнайомки не відступали. Вони стали силою пробиватися до помешкання, кілька разів ударили жінку, а потім одна із непроханих гостей проникла до будинку, звідки забрала 1900 гривень. Після чого, зловмисниці швидко вийшли на вулицю і поїхали геть на автомобілі, за кермом якого був чоловік.
Орієнтування на підозрюваних та опис авто, на якому вони пересувалися, терміново було надано усім нарядам ДАІ, що патрулювали територію району.
У найкоротший термін працівники Державтоінспекції затримали транспортний засіб, у якому перебували зловмисниці. У ході проведення подальших заходів правоохоронці встановили особи підозрюваних. Ними виявилися жительки Донецької області, віком від 35 до 55 років. У них оперативники вилучили викрадені гроші, – розповідає начальник Новгородківського РВ УМВС України в Кіровоградській області Ігор Брєєв.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 186 КК України (грабіж, поєднаний з проникненням у житло), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.
Правоохоронці перевіряють причетність підозрюваних до скоєння на території області інших подібних злочинів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool