Під постійною опікою Олександрійської міської ради

Січень 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1249 | Коментарі: 0

За дорученням міського голови С.Цапюка 12 січня 2012 року перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Л.Давиденко та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради О.Чумак відвідали Кіровоградський дитячий будинок.

Зараз там знаходяться четверо маленьких олександрійців: три хлопчика та дівчинка. Ці діти перебувають під постійною опікою з боку керівництва Олександрійської міської ради. Людмила Вадимівна та Ольга Миколаївна привезли з собою необхідні продукти харчування, фрукти та солодощі.
Під час спілкування з керівництвом дитячого будинку була вивчена першочергова потреба малят і у найближчий час вони будуть забезпеченні всім необхідним, завдяки спонсорській допомозі від Олександрійської міської організації Партії регіонів, керівником якої є Л.В.Давиденко.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool