Під час заходів із нагоди святкування Дня Державного Прапора та 25-ї річниці Незалежності України поліцейські Кіровоградщини посилять ОПП

Серпень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1024 | Коментарі: 0

23 та 24 серпня на території області заплановано проведення більше сотні масових заходів. За дотриманням правопорядку слідкуватимуть 900 працівників поліції.

За попередніми даними, 23 серпня святкові заходи відбудуться у 25 населених пунктах Кіровоградщини. Участь у них візьмуть близько 20 тисяч громадян. До охорони публічного порядку буде задіяно майже 400 поліцейських.

24 серпня на території області заплановано проведення 62 заходів у 23 населених пунктах. Очікується, що у них візьмуть участь майже 50 тисяч громадян. Охорону правопорядку забезпечуватимуть близько п’яти сотень поліцейських.
Правоохоронці закликають жителів і гостей області до толерантного та ввічливого ставлення один до одного, недопущення порушень правопорядку.
У разі виявлення підозрілих предметів та про усі випадки протиправних дій повідомляйте за номером «102»

За матеріалами Управління превентивної діяльності ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool