Під час підрахунку голосів у Кіровоградській області втрачали свідомість, переробляли протоколи та перераховували голоси.

Травень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 1017 | Коментарі: 0

На 15 годину 27 травня в Кіровоградській області завершено підрахунок на чотирьох з п’яти виборчих округів.

В усіх п’яти округах підрахунок відбувався практично вручну – постійно зависала система «вибори». Також, за інформацією спостерігачів ОПОРИ, підрахунок затримувався через те, що частину протоколів було заповнено неправильно і їх відправляли на доопрацювання. У 102 окрузі були випадки пошкодження упаковки і бюлетені доводилося ще раз перераховувати. Більшість ОВК офіційно працювали без перерви, по кілька годин по черзі відпочивали лиш окремі члени комісії. У 103 окрузі на ніч з 26 на 27 була здійснена технічна перерва – чекали перероблені протоколи з 4 ДВК.
У 100 окрузі, як вже писала ОПОРА(м. Кіровоград), не обійшлося без скандалу. Усі підрахунки було здійснено до 15.00 26 травня, але голова з незрозумілих причин відмовлявся складати остаточний протокол. Після тиску з боку членів комісії та спостерігачів і складання протоколу про бездіяльність голови ОВК, вночі з 26 на 27 травня роботу по підрахунку було завершено. За годину до цього від перевтоми в приміщенні комісії втратив свідомість один з членів ДВК.
Триває підрахунок у 101 окрузі (центр - м. Бобринець).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool