Під час операції «Акциз» на Кіровоградщині виявлено 27 правопорушень у сфері обігу підакцизних товарів

Лютий 06, 2013 | Новини | Переглядів: 1131 | Коментарі: 0

Широкомасштабні організаційно-практичні заходи під умовною назвою «Акциз» проводились податковою міліцією України з 29 листопада 2012 року по 24 січня 2013-го.


Під час їх реалізації в Кіровоградській області виявлено 27 правопорушень, здійснених у сфері обігу підакцизних товарів, внаслідок чого було застосовано фінансових санкцій на суму у 102,1 тис. грн. Також прийнято 8 рішень щодо анулювання ліцензій на продаж підакцизної продукції.
До єдиного реєстру досудових розслідувань обліковано 7 кримінальних правопорушень у сфері незаконного обігу підакцизних товарів, 5 з яких – за ст.204 Кримінального кодексу України (вона передбачає покарання за незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).
Складено 8 адміністративних протоколів за правопорушенням, пов’язаними з незаконним обігом підакцизної продукції.
З незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 157,2 тис. грн.
Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool