Перший заступник голови Кіровоградської облдержадміністрації привітав 90-річного ветерана-фронтовика з наступаючим Днем захисника Вітчизни

Лютий 21, 2014 | Новини | Переглядів: 999 | Коментарі: 0

Напередодні свята, Дня захисника Вітчизни, Віктор Серпокрилов привітав ветерана Великої Вітчизняної Війни Івана Кравченка, котрому незабаром виповниться 91 рік, побажав йому міцного здоров'я та вручив подарунок від голови обласної державної адміністрації Андрія Ніколаєнка.

Під час привітної бесіди вдома у Івана Павловича, Віктор Серпокрилов наголосив, що: – сьогодні питання належної опіки та соціального захисту ветеранів є надзвичайно актуальним питанням, адже, на превеликий жаль, тих, хто на фронтах Великої Вітчизняної війни відстоювали свободу та незалежність нашої Батьківщини, з кожним роком стає менше. Саме тому Президент України Віктор Федорович Янукович наголошує на необхідності владі на місцях, громадськості та соціально відповідальному бізнесу посилити увагу до проблем ветеранів, докласти максимум зусиль, щоб всебічно охопити їх заслуженою турботою. - Наш обов’язок перед ветеранами – забезпечити комфортні умови життя, гарне медичне обслуговування, дбати про вас щодня.
Як волонтери обласної програми "Зірка пам'яті" Івана Павловича навідали і учні місцевої школи, котрі висловили свої слова вдячності сивочолому та побажали йому довголіття та затишної старості.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool