Перших призовників від Кіровоградщини направили на строкову військову службу

Квітень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 960 | Коментарі: 0

Сьогодні у Кіровоградському обласному збірному пункті відбулися урочисті проводи призовників на строкову військову службу 2017 року.

Із напутнім словом до майбутніх воїнів звернувся перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко.

– Цей день також є знаковим для ваших рідних, адже ви стали дорослими, і держава готова довірити вам надзвичайно відповідальну справу – бути на захисті України. У той час, коли наші воїни зі зброєю в руках захищатимуть її від ворога, ви на мирній землі оволодіватиме навиками військової справи. Таким чином, ми даємо ворогам нашої держави чіткий сигнал – Україна вчиться себе захищати, і з кожним днем її захисників стає все більше, – наголосив Сергій Коваленко.


Також до юнаків звернулися військовий комісар обласного військового комісаріату Ярослав Кучер, учасник антитерористичної операції на сході України, боєць 34 мотопіхотного батальйону Сергій Шагін, батьки призовників.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool