Перші сім авто відправились з Одеси до Дніпропетровська залізницею (ФОТО)

Січень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 992 | Коментарі: 0

Безпечний та економний варіант транспортування автомобілю до пункту призначення пропонують своїм пасажирам одеські залізничники. На цьому тижні розпочато перевезення автомобілів залізницею у напрямку Одеса – Дніпропетровськ.

Перші 7 авто вже вирушили з Одеси. Відтепер вагон-автомобілевоз курсуватиме у складі пасажирського поїзда №64/63 сполученням Одеса – Дніпропетровськ.

Скориставшись такою послугою водій не тільки заощадить кошти на паливо, уникне додаткових витрат на амортизацію автомобілю, а й за будь-яких погодних умов безпечно дістанеться до пункту призначення. Беручи до уваги наведені переваги залізничники упевнені, що послуга користуватиметься попитом. У перспективі таку послугу планують впровадити за іншими напрямками.

Вагон-автомобілевоз має 8 місць для легкових мало- та середньогабаритних автомобілів (максимально допустима висота транспортного засобу – 1,7 м) загальним обсягом вантажу 10 тонн. У вагоні передбачена захисна сітка та блокування авто під час руху поїзда.

Автомобілевоз супроводжується працівником залізниці, який оформляє опис транспортного засобу, координує завантаження/вивантаження та забезпечує збереження авто на шляху прямування.
Вартість перевезення автомобіля залежить від його ваги та дальності поїздки. Зокрема вартість перевезення авто за 1 т до Дніпропетровська становить 450 грн.

Перші сім авто відправились з Одеси до Дніпропетровська залізницею

До уваги водіїв, які бажають скористатися новою послугою, зазначимо, що при оформленні перевезення авто необхідно надати її технічний паспорт. Оформлення автомобілів на перевезення здійснюється щоденно з 8:00 до 17:00 в багажному відділенні вокзалу станції Одеса-Головна. Отримання автомобілів після перевезення здійснюється щоденно з 7:00 до 17:00. При оформленні транспортного засобу на перевезення пасажир може придбати в добових касах та касі сервісного центру вокзалу проїзні документи на дату оформленого перевезення автомобіля на той же поїзд. Перевезення автомобіля та придбання проїзних документів можна оформити одночасно у прямому та зворотному напрямках.

Перші сім авто відправились з Одеси до Дніпропетровська залізницею

Замовити перевезення авто та отримати необхідну інформацію про нову послугу пасажири можуть за телефонами: (048) 727-48-77 (багажний касир) та (048) 727-42-55 (старший прийомоздатчик багажного відділення).

Відправлення з Одеси здійснюється по парним числам о 21:52, прибуття до Дніпропетровська о 08:50. Відправлення з Дніпропетровська по непарним числам о 19:25, прибуття до Одеси о 06:18.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool