Перші рішення Кіровоградської міської ради сьомого скликання

Листопад 27, 2015 | Новини | Переглядів: 2584 | Коментарі: 0

Кіровоградські працівники освіти і охорони здоров’я вчасно отримають заробітну плату за першу половину грудня поточного року, а теплогенеруючі підприємства отримають додатковий фінансовий ресурс для розрахунків за спожитий газ.

Це стало можливим завдяки вчасно внесеним міською радою змінам до міського бюджету на 2015 рік. Відповідно до прийнятого рішення, до доходної частини міського бюджету зарахована субвенція з державного бюджету на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, опалення та постачання гарячої води у сумі 12, 1 мільйона гривень, з яких 5,2 мільйона отримає КП “Теплоенергетик” і 6,9 мільйона – ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА”. До міської скарбнички також зарахована освітня субвенція у сумі 558,1 тисяч гривень і медична субвенція у сумі 331, 1 тисяч гривень.

Крім того, на другому засіданні першої сесії депутати утворили дві робочих групи, які мають напрацювати проекти Регламенту та Положення про постійні комісії Кіровоградської міської ради.

Новообрані депутати прийняли відставку секретаря міської ради шостого скликання Івана Марковського у зв’язку із закінченням строку повноважень. Прощання з екс – очільником міста виявилося по справжньому теплим. Міський голова Андрій Райкович подякував йому за багаторічну працю на благо громади та вручив букет квітів, а Іван Марковський, у свою чергу, привітав Андрія Райковича з обранням на відповідальну посаду та побажав депутатському корпусу ефективної праці єдиною командою.

Міська рада завершила друге засідання першої сесії. Про дату наступного засідання буде оголошено додатково.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool