Перша Європейська торакальна хірургічна школа

Листопад 02, 2011 | Новини | Переглядів: 1299 | Коментарі: 0

4 листопада у Кіровограді починає роботу Перша Європейська торакальна хірургічна школа для торакальних хірургів Східної Європи.

Як повідомив голова Правління асоціації торакальних хірургів України Григорій Урсол, місце проведення обрано не випадково, адже у жовтні минулого року в Кіровограді за сприяння Кіровоградської міської ради відбулась міжнародна науково – практична конференція “Сучасні проблеми торакальної хірургії”, яка довела, що Україна має потужний потенціал наукових і практичних медичних кадрів.
За його словами, в Кіровоград очікується прибуття найкваліфікованіших хірургів від Ради Європейського товариства торакальних хірургів, а в категорії учасників будуть 100 найвидатніших торакальних хірургів з усіх країн Східної Європи.

Крім того, у заході планують взяти участь Міністр охорони здоров’я України Аніщенко О.В. та Голова Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я Бахтєєва Т.Д.

Урочисте відкриття Першої Європейської торакальної хірургічної школи відбудеться 4 листопада о 9.00 в приміщенні лікарні Святого Луки за адресою: вул. Велика Перспективна, 65

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool