Перевірка стану розрахунків з бюджетом з власного комп’ютера

Листопад 25, 2014 | Новини | Переглядів: 746 | Коментарі: 0

Кіровоградська ОДПІ нагадує про існування «Електронного кабінету платника податків», який вносить в життя платників низку важливих он-лайн послуг, що полегшують взаємовідносини з органами ДФС.

За допомогою цього сервісу платники податків мають можливість не лише підготувати, заповнити та надіслати податкову звітність в електронному вигляді, а й переглянути дані про стан розрахунків з бюджетом.
Облік розрахунків платника податків з бюджетом ведеться окремо щодо кожного податку та збору. Для цього по кожному податку або збору, належному платнику до сплати в Державній фіскальній службі відкривається картка особового рахунку (КОР).
Компонент «Розрахунки з бюджетом» надає можливість платнику переглянути інформацію щодо стану його розрахунків з бюджетом по всіх відкритих КОР, зокрема, інформацію про податковий борг у розрізі податків, належних платнику до сплати на задану дату та прогноз щодо платежів до кінця поточного року, не витрачаючи робочий час на відвідування органів фіскальної служби.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool