Перевірка роботи органів виконавчої влади

Листопад 08, 2011 | Новини | Переглядів: 1125 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині перевіряють роботу органів виконавчої влади та місцевого самоврядування стосовно пропаганди та агітації безпечної життєдіяльності населення.

Пожежі у житловому секторі складають чи не найбільший відсоток у статистиці надзвичайних подій. У осінньо-зимовий період з початком опалювального сезону суттєво збільшується ризик виникнення пожеж у помешканнях громадян через порушення правил пожежної безпеки при використанні опалювальних приладів, перевантаження енергосистем тощо. Важливу роль у попередженні виникнення вогневих випадків відіграє профілактично-роз?яснювальна робота серед населення. Навчання населення правилам пожежної безпеки у побуті та громадських місцях згідно Закону України «Про пожежну безпеку» покладено на місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого та регіонального самоврядування, житлові установи та організації за місцем проживання. За дорученням голови Кіровоградської облдержадміністрації Сергія Ларіна працівники Управління Держтехногенбезпеки з 1 листопада вивчають стан організації роботи з питань пропаганди та агітації безпечної життєдіяльності населення головного управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації, виконавчих комітетів Кіровоградської міськради, Кіровоградської, Олександрійської та Петрівської райдержадміністрацій, а також сільських рад, розташованих на території цих районів.
Про результати перевірок буде проінформовано керівництво облдержадміністрації. Також питання розглядатиметься на черговому засіданні обласної ради з питань безпечної життєдіяльності населення.

Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool