Перевірка Голованівської кримінально-виконавчої інспекції засвідчила грубі порушення законодавства

Травень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 1065 | Коментарі: 0

Грубі порушення кримінально-виконавчого законодавства, щодо проведення профілактичної роботи з засудженими виявлено прокуратурою Голованівського району в ході перевірки Голованівського МВ КВІ УДПтС України в області.

Зокрема, формальне виконання обов'язків та штучне підвищення показників в роботі посадовими особами кримінально-виконавчої інспекції призвело до того, що 3 особи вчинили нові злочини та одна особа вчинила 3 адміністративні правопорушення.
За результатом перевірки внесено вказівку щодо усунення порушень в діяльності Голованівського МВ КВІ УДПтС України в області при здійсненні індивідуально-профілактичної роботи з засудженими особами, які перебувають на обліку в кримінально-виконавчій інспекції.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool