Перевірили діяльність районної комісії з питань погашення заборгованості з зарплати

Травень 29, 2012 | Новини | Переглядів: 1141 | Коментарі: 0

Прокуратурою Новоархангельського району проведено перевірку додержання вимог чинного законодавства в діяльності районної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

В її діяльності виявлено порушення вимог Закону України «Про місцеві державні адміністрації». Зокрема, мова йде про несвоєчасність створення цієї комісії та внесення змін по її персональному складу. На засідання комісії не завжди викликаються керівники підприємств-боржників із зарплати. Крім того, протокольні рішення засідань не мають реального вплив у на стан законності у даній сфері, оскільки їх виконання не контролюється.
На усунення виявлених порушень прокурором Новоархангельського району внесено подання голові Новоархангельської райдержадміністрації, яке перебуває на розгляді.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool