Перевірено стан пожежної безпеки літніх дитячих таборів

Травень 08, 2012 | Новини | Переглядів: 1453 | Коментарі: 0

Перед початком літніх канікул працівники Управління Держтехногенбезпеки перевірили пожежну безпеку всіх стаціонарних дитячих оздоровчих таборів на території області, де школярі можуть відпочити та набратися сил влітку. Розташовані вони в мальовничих куточках Кіровоградщини. Про це Інтернет-видання  «FOTOINFORM» повідомило Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області

У ході перевірок інспектори переконалися у відповідальному ставленні керівників закладів до питань пожежної безпеки. Згідно з аналізом стану пожежної безпеки розроблено комплексні плани організаційно-технічних заходів, призначено осіб, відповідальних за їх виконання. Здійснено значний обсяг робіт щодо виконання капітальних протипожежних заходів. Де це необхідно, керівниками об’єктів проводиться робота по перезарядці вогнегасників, обробці вогнезахисною сумішшю дерев’яних конструкцій горищ, виводяться на пульт централізованого спостерігання сигнали від приймально-контрольних приладів автоматичної пожежної сигналізації та укладаються договори на їх технічне обслуговування. Всі ці роботи буде завершено до початку заїзду дітей на відпочинок у табори, а їх виконання під пильним контролем Управління Держтехногенбезпеки.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool