Перевірено готовність до дій за призначенням Голованівського зведеного загону (ФОТО)

Листопад 24, 2011 | Новини | Переглядів: 1259 | Коментарі: 0

Зведені загони створюються на випадок великих пожеж, аварій, катастроф та стихійних лих, ліквідувати наслідки яких можна лише об’єднаними зусиллями особового складу та рятувальної техніки декількох підрозділів. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області.

 На території нашої області за необхідності формуються (за територіальним принципом) три зведені загони: Кіровоградський, Олександрійський та Голованівський. Наразі йдуть перевірки готовності цих загонів до дій по ліквідації надзвичайних ситуацій, характерних для зимового періоду. 21 листопада перевірку пройшов Голованівський зведений загін, до складу якого входять сили і засоби Голованівського, Добровеличківського, Новоархангельського, Вільшанського, Ульяновського та Гайворонського райвідділів УМНС.
До тренувань залучалися 8 одиниць техніки та 30 чоловік особового складу. Усі вони прибули у визначений час до Голованівська. Тут на території самостійної державної пожежної частини №30 проведено огляд стану бойового одягу бійців та спорядження, а також перевірено технічний стан пожежної техніки. Перевірка показала готовність і рятувальників, і техніки до виконання завдань за призначенням.
Щоб остаточно переконатися у боєздатності загону та відпрацювати злагодженість дій сил та засобів проведено тактичні навчання по гасінню умовної пожежі на території адміністративної будівлі ”Голованівський молокозавод”. Гасіння умовної пожежі на 2-му поверсі адміністративної будівлі проводилося за допомогою піни та води. Аби дістатися до осередку займання, пожежні використовували висувні драбини. Управління ліквідацією пожежі здійснював оперативний штаб, який розгорнув свою роботу на базі спеціального автомобіля. Усі працювали злагоджено та професійно. Підрозділи впоралися з поставленими завданнями.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool