Перевезення пасажирів на Кіровоградщині

Червень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 1179 | Коментарі: 0

Ні для кого не секрет, що стан пасажироперевезень в Кіровоградській області знаходиться не на найкращому рівні.

Серед водіїв автобусів нормою стало перевищення швидкісних режимів, перевезення пасажирів понад встановлену норму, порушення правил зупинки та стоянки, відхилення від маршруту руху, керування у нетверезому стані та інші. Дуже часто, порушуючи правила дорожнього руху, водії пасажирських транспортних засобів наражають на небезпеку не тільки інших водіїв, а й своїх пасажирів. Пасажири, оплачуючи проїзд, мають право розраховувати на безпеку й комфорт перевезень.
Як не закликають співробітники ДАІ перевізників і водіїв бути уважнішими на дорогах, не допускати порушень правил перевезення пасажирів, та, судячи з результатів відпрацювань на пасажирському транспорті, користі це приносить небагато. Ті ж порушення ПДР, технічно несправні автобуси або такі, що вже давно відслужили.
Така ситуація не може залишитися осторонь від уваги Державтоінспекції. Робота з пасажироперевізниками не припиняється ніколи. Постійно проводяться виступи працівників ДАІ в установах, організаціях, автотранспортних підприємствах та профілактичні заходи на пасажирському автотранспорті. Завданням таких профілактичних заходів є профілактика дорожньо-транспортного травматизму та аварійності серед водіїв пасажирського транспорту та посилення роботи щодо зміцнення транспортної дисципліни серед водіїв, котрі перевозять людей, особливо наймолодших учасників дорожнього руху.

Хочеться ще раз звернутися до водіїв пасажирського транспорту: не поспішайте, не порушуйте Правила дорожнього руху, не створюйте для пасажирів небезпечні ситуації, які загрожують їхньому життю та здоров’ю. Безпека тих, кого ви перевозите, в першу чергу, залежить від вас, адже через недотримання елементарних вимог ПДР ви завдасте лиха не лише собі, може постраждати багато родин.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool