Перетворимо Кіровоград в ошатне, квітуче і зручне для проживання місто

Квітень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 1014 | Коментарі: 0

20 квітня у Кіровограді відбудеться загальноміський суботник в рамках Всеукраїнської акції “День довкілля”.

Як повідомив сьогодні, 15 квітня, під час наради міського голови з керівниками виконавчих органів міської ради начальник Головного управління житлово – комунального господарства Олександр Хачатурян, цього дня найбільший трудовий десант висадиться на території пам'ятки садово-паркового мистецтва “ Парк Перемоги”.
Очікується, що на генеральне прибирання однієї з найбільших зелених зон відпочинку обласного центру відгукнуться понад 1000 кіровоградців. Для проведення акції буде задіяно 23 одиниці техніки, тут планується висадити 150 дерев та 4500 кущів.
Запрошуємо колективи всіх підприємств, установ та організацій, мешканців багатоквартирних будинків і приватного сектору зайняти активну позицію і взяти участь 20 квітня в загальноміському суботнику, навести лад на всій території обласного центру та докласти частку своїх зусиль, щоб перетворити Кіровоград в ошатне, квітуче і зручне для проживання місто!!!

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool