Пересувна виставка «Свято Перемоги» (ФОТО)

Травень 08, 2012 | Новини | Переглядів: 1099 | Коментарі: 0

8 травня 2012 року в Кіровоградському обласному госпіталі для інвалідів Великої Вітчизняної війни з нагоди 67-ої річниці Перемоги над німецько-фашистськими загарбниками проведено пересувну виставку «Свято Перемоги».

Вже стало доброю традицією щороку радувати ветеранів та людей похилого віку живописними полотнами із фондів Кіровоградського обласного художнього музею.
В експозиції були представлені роботи членів Кіровоградської обласної організації Національної спілки художників України Ф.М.Полонського «Повернення», А.А.Пунгіна «Свято Перемоги», В.Г.Плітіна «Квітнуть дерева» і художника В.С.Колісніченка «Степом, степом…». Учасник Великої Вітчизняної війни, художник Л.Я.Корнєєв присвятив свої роботи військовій тематиці – «Брестська фортеця», «Висота». Доповнювали виставку чудові натюрморти А.О.Данілова «Троянди», В.П.Цвєткової «Флокси» та В.О.Федорова «Червоні жоржини», «Соняшники», які оспівують красу і буяння весняної природи.
Люди похилого віку, медичний та обслуговуючий персонал госпіталю висловлювали щиру вдячність працівникам музею за можливість переглянути картини і за привітання зі святом Перемоги.

Леся Дмітрієва – науковий співробітник відділу науково – просвітницької роботи Кіровоградського обласного художнього музею
фото Ігоря Філіпенка. 

Пересувна виставка «Свято Перемоги» (ФОТО)

Пересувна виставка «Свято Перемоги» (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool