Переможна поїздка кропивничан до Львова

Жовтень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 1414 | Коментарі: 0

Зразковий хореографічний ансамбль «Вікторія» при КЗ «НВО І-ІІІ ст. №16 – ДЮЦ «Лідер» Кіровоградської міської ради 20 жовтня вирушив до міста Львова на Міжнародний фестиваль-конкурс хореографії"Day Of Dance" Ігора Нетлюха.

 

Колектив взяв участь у номінації «Сучасна хореографія» одночасно у двох категоріях: «ІІ категорія» та «ІІІ категорія». Були представлені чотири номери: «Чомучки», «Cheesecake», «Мама», «Дзеркала», за які вихованці отримали високі оцінки. Конкурсну програму оцінювало Міжнародне журі (Народні та Заслужені артисти, діячі культури і мистецтв, представники шоу-бізнесу ) за 10 бальною шкалою, серед яких: Ірина Мазур, Володимир Мазур, Ігор Храмов, Ігор Нетлюх, Марк Орловський та Алдо Віейра (Португалія).

Наступного дня ансамбль «Вікторія» відправився на екскурсію по місту, адже сьогодні Львів нагадує музей під відкритим небом, в якому розміщується більше 2000 історичних, архітектурних та культурних пам'яток. Церкви, собори, музеї, численні пам'ятки історії та культури - це найбільші багатства Львова, які перетворюють його на воістину багатющу скарбницю серед міст України та Європи. Тут переплелися численні культури і архітектурні стилі, людські долі та історії великих людей. Вихованцям ансамблю пощастило піднятися до Великого замку, звідки можна було побачити краєвиди усього міста; відвідати Площу ринок, львівську копальню кави, львівську майстерню шоколаду, карамельницу та багато інших захоплюючих місць. Холодний вітер та злива аж ніяк не завадили дітям з великим задоволенням слухати екскурсовода.

Зразковий хореографічний ансамбль «Вікторія» при КЗ «НВО І-ІІІ ст. №16 – ДЮЦ «Лідер» Кіровоградської міської ради 20 жовтня вирушив до міста Львова на Міжнародний фестиваль-конкурс хореографії"Day Of Dance" Ігора Нетлюха.

22 жовтня відбувся гала-концерт конкурсу, на якому колектив показав два номери, які найбільше сподобалися членам журі, після яких діти з нетерпінням чекали на вердикт. Для нашого колективу він виявився позитивним, адже ансамбль «Вікторія» став лауреатом І ступеня відразу в двох категоріях та був нагороджений іменними кубками фестивалю, дипломами та сертифікатами на участь в Міжнародних фестивалях-конкурсах знижкою - 50%. У свою чергу художнього керівника ансамблю, кавалера відзнаки «За заслуги» ІІ ступеня, члена Національної спілки хореографів України Вікторію Вікторівну Кохно та балетмейстера-хореографа Вероніку Олегівну Гладун відзначили дипломами за вагомий внесок у розвиток дитячої та юнацької творчості талановитої молоді України. Та на цьому ми не будемо зупинятися, адже немає межі досконалості.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool