Переможна хода кіровоградських співаків

Листопад 26, 2014 | Новини | Переглядів: 989 | Коментарі: 0

Учні та викладачі Кіровоградської музичної школи №2 ім. Ю.С.Мейтуса та Кіровоградського музичного училища успішно взяли участь у ІІ Міжнародному фестивалі-конкурсі „Перлини мистецтва”, який зібрав у Львові більше 400 учасників.

- Конкурсні прослуховування проходили в кращих концертних залах міста - Львівській спеціалізованій середній музичній школі-інтернаті ім..С.Крушельницької, Будинку культури ім..Г.Хоткевича, - поділилася враженнями директор ДМШ №2 Валентина Ревенко.
Журі у різних номінаціях очолювали Валерій Буймістер - Народний артист України, професор Національної музичної академії ім..П.І.Чайковського, Анатолій Дуда – Народний артист України, професор Одеської національної музичної академії ім..А.В.Нежданової, Людмила Божко - Народна артистка України, професор Львівської Національної музичної академії ім.. М.Лисенка, Валерій Кулічкін – продюсер, композитор, концертний директор фестивалю ”Таврійські ігри”.
Кіровоградські учасники представили академічний та народний спів у різних вікових категоріях. Попри всі терни мистецької конкуренції, нашим юним музикантам вдалося підтвердити високий рівень навчальних закладів Кіровограда.
Лауреатами І ступеню стали капела бандуристів „Україночка” (керівники Т. Поліщук та Е. Калашникова ) та Єлизавета Куба (клас бандури викладача Поліщук Т.О.).
Друге місце посів Ігор Таран (клас бандури викладача Поліщук Т.О.) ,На третій сходинці переможців – Вероніка Габелко (клас співу викладача Корсунової-Трибіненко Н.В.) та вокальний ансамбль зразкового хору молодших класів „Веселка” (керівник В.Шелабокова, концертмейстер Г.Полтавчук).
Порадували своїми успіхами і випускники школи – теперішні студенти Кіровоградського музичного училища. Лауреатами ІІ ступеня стали Мироненко Анастасія та Трушина Євгенія (клас співу викладача Шпудейко О.С.). Третє місце посіли Полтавчук Марія ( клас співу викладача Третякової К.К.) та Анна Куба (клас співу викладача Корсунової-Трибіненко Н.В.).
У вільний від конкурсної програми час кіровоградці взяли участь у заходах фестивалю „Ніч у Львові”, відвідали багато екскурсій, гуляли нічним прекрасним старовинним містом, спостерігали зоряне небо в обсерваторії, підіймалися на Ратушу, слухали органну музику, твори класичних та сучасних композиторів у незвичній атмосфері при свічках, співали в костьолі Св. Юра, Вірменській церкві. Прекрасним завершенням чудової подорожі стала екскурсія та спектакль „Білосніжка та сім гномів” у Львівському оперному театрі, яку із захватом переглянули і дорослі, і діти.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool