Пенсіонерка із Добровеличківщини отримуватиме "другу" пенсію від ПриватБанку

Травень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 1018 | Коментарі: 0

11 травня у Кіровоградській філії ПриватБанку урочисто нагороджували переможницю акції “Друга пенсія”. Нею стала пенсіонерка із с.Скопієвка, Добровеличківського району - Наталія Домрачева, яка і отримуватиме другу пенсію від ПриватБанку наступні три місяці.

 

“Це просто неймовірно! - ділиться враженнями Наталія Домрачева, переможниця акції з Кіровоградщини. - Скажу відверто, коли мені зателефонували з ПриватБанку та повідомили про перемогу, я не повірила. Перепрошую. Я навіть потім перетелефонувала на гарячу лінію аби упевнитись у правдивості інформації. Усе життя важко працювала, багато років поштарем у своєму селі, усе отримувала дякучи праці, і ніколи не вигравала жодних призів. Дякую усім працівникам банку і не лише за перемогу, а за відмінне обслуговування, чудові сервіси та за увагу до нас, пенсіонерів. До речі, уся моя сім'я обслуговується у ПриватБанку - і чоловік, і син, і невістка. Справді надійний банк”.

19 березня по 24 квітня 2017 року проводилась акція для всіх громадян України, які отримують пенсію на картку ПриватБанку. 25 переможцям з різних регіонів України ПриватБанк протягом трьох місяців буде виплачувати "другу" пенсію в сумі, що дорівнює пенсії зарахування на карту клієнта в місяці виграшу. В акції брали участь всі клієнти поважного віку, незалежно від дати оформлення картки для виплат.

 

“79,7 тис. осіб поважного віку, або кожен третій пенсіонер області, обрали ПриватБанк та отримують пенсії у 58 відділеннях, що розміщені у найзручніших місцях обласного та усіх районних центрів Кіровоградщини, - розповідає Наталія Титаренко, керівник Напрямку просування соціальних програм Кіровоградської філії ПриватБанку. - Для нас це найважливіший показник лояльності та довіри. Ми любимо та шануємо своїх клієнтів, постійно розвиваємось аби зробити наші сервіси комфортнішими та доступнішими для усіх: від юніорів до пенсіонерів”.

 

Якщо до цього часу у вас немає пенсійної картки ПриватБанку - це не проблема. Її можна безкоштовно, за 2 хвилини, оформити у будь-якому відділенні ПриватБанку. Якщо ви не маєте змоги відвідати відділення особисто, працівники нашого банку можуть здійснити доставку пенсійної картки додому. Чим швидше Ви відкриєте карту і почнете отримувати виплати, тим більше у Вас шансів на виграш у найрізноматнітніших акціях ПриватБанку. Не забувайте про своїх родичів, знайомих і близьких, вони теж мають право на участь і перемогу!

11 травня у Кіровоградській філії ПриватБанку урочисто нагороджували переможницю акції “Друга пенсія”. Нею стала пенсіонерка із с.Скопієвка, Добровеличківського району - Наталія Домрачева, яка і отримуватиме другу пенсію від ПриватБанку наступні три місяці.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool