Пенсіонери йдуть на мітинг

Вересень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1062 | Коментарі: 0

У вівторок, 8 вересня 2015 року, о 10.00 год в Харкові на Майдані Конституції відбудеться масштабний мітинг з вимогами повноцінної індексації пенсій, заробітних плат та інших соціальних виплат.

Організатором заходу стали Харківський міський та обласний осередки Партії пенсіонерів України на чолі з Ігорем Гринчаком та Валерієм Фільчаковим.

Попередньо на агітаційних палатка Партії Пенсіонерів України в м. Харкові проводиться збір підписів під проектом резолюції мітингу. На даний час вже зібрано більше 1000 підписів.

Під час мітингу також відбудеться збір підписів під резолюцією на підтримку вимог Партії пенсіонерів щодо проведення повноцінної індексації пенсій, зарплат та інших соціальних виплат українців. Резолюція разом з зібраними підписами буде передана Президенту України, Верховній Раді та Прем’єр-Міністру України.

Нагадаємо, голова Партії пенсіонерів України Микола Кукуріка нещодавно заявив, що підвищення соціальних виплат пенсіонерам носить виключно передвиборчий характер і не має нічого спільного із повноцінним підняттям пенсій та зарплат.

Прес-служба Партії пенсіонерів України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool