Пенітенціарії Кіровоградщини зі святковим візитом завітали до підшефних дітей Новопразької школи-інтернат

Вересень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 1144 | Коментарі: 0

1 вересня до підшефних Новопразької школи-інтернат з привітаннями та святковими подарунками завітали пенітенціарії Кіровоградської області.

Так, в Новопразькій спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті I-II ступенів навчається 150 дітей з затримкою психічного розвитку, 80 з яких сироти, 50 дівчаток та 100 хлопчиків.
Вже більше 5 років співробітники Державної пенітенціарної служби України у Кіровоградській області на добровільних засадах опікуються складними долями цих дітей, декілька разів на місяць працівники інспекції відвідують дітей, проводячи час разом.
Починаючи з 2010 року ДПтС України в Кіровоградській області на рівні області взяло на себе шефство за вихованцями школи.
Від імені начальника управління ДПтС України в Кіровоградській області полковника внутрішньої служби Заміралова Олександра Анатолійовича та колективу ДПтС України, бажаю вам успіхів. : - «Пам'ятайте, що навчання ніби сходження на гору – тяжко на шляху, але легко на вершині. Майбутнє у ваших руках.»
Усі вихованці школи отримали в якості подарунків спортивний інвентар, настільні ігри, ласощі, а першокласники, для яких цей дзвоник став першим у їхньому житті – особливі подарунки. Загалом подарунків було придбано на суму близько 2500 грн., які зібрали працівники пенітенціарної служби області. До подарунків додатково, для користування, родичами одного з працівників управління ДПтС України в області, які є часними підприємцями було надано у якості гуманітарної допомоги 20 пар нового дитячого взуття.
Гості відвідали святковий концерт та поспілкувалися зі школярами.
Підшефні розповіли делегації шефів про свої досягнення у навчанні, спорті та творчості. Діти щиро раділи подарункам. На знак вдячності школярі підготували творчі та пісенні номери, передали працівникам ДПтСУ власноруч виготовлені малюнки.
Закінчилася урочиста частина першим дзвоником та виносом державного прапора під гімн України .

Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України
в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool