Пенітенціарії Кіровоградщини взяли участь у виїзних зборах

Вересень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 1104 | Коментарі: 0

В період з 10 по 12 вересня поточного року, з метою підвищення рівня професійної компетентності керівників кадрових підрозділів органів, установ виконання покарань та слідчих ізоляторів ДПтС України з питань професійної підготовки персоналу

обміну та впровадження передового досвіду на Херсонщині проведено навчально-методичні збори з керівниками та працівниками, що відповідають за організацію професійної підготовки підрозділів по роботі з персоналом територіальних органів ДПтС України в АР Крим та м. Севастополі, Запорізькій, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Херсонській та Черкаській областях та керівниками підрозділів по роботі з особовим складом установ виконання покарань, слідчих ізоляторів зазначених територіальних органів ДПтС України.
Відкриття зборів відбувалося за участю начальника управління ДПтС України в Херсонській області генерал-майора внутрішньої служби Володимира Пінькаса. Навчально-методичні збори пройшли під керівництвом начальника Інспекції по особовому складу ДПтС України підполковника внутрішньої служби Володимира Галінського та старшого інспектора з особливих доручень відділу навчальних закладів і професійної підготовки кадрів департаменту по роботі з персоналом ДПтС України підполковника внутрішньої служби Руслана Запісочного.
У рамках семінару учасники зборів пройшли тестування зі службової підготовки, в тому числі і з фізичної підготовки (силова вправа, вправи на швидкість та витривалість) і вогневої підготовки (виконання практичних стрільб із пістолета Макарова та його неповне розбирання, збирання)
Основним питанням зборів було питання організації службової підготовки в органах, установах виконання покарань та слідчих ізоляторах ДПтС України у 2013-2014 навчальному році та організація її підсумкової перевірки (щорічного атестування персоналу).
Крім зазначеного питання також були розглянуто:
- ефективність роботи та досягнення служб по роботі з особовим складом окремих установ виконання покарань, слідчих ізоляторів за 2012-2013 навчальний рік з питань професійної підготовки, використання спортивної бази, технічних засобів навчання, інвентарю в професійній підготовці персоналу органів, установ виконання покарань, слідчих ізоляторів управління ДПтС України в Одеській області;
- результати вступної кампанії 2013 року до Інституту кримінально-виконавчої служби, Чернігівського юридичного коледжу ДПтС України та Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого», якість здійсненого відбору кандидатів на навчання територіальними органами ДПтС України;
- аналіз роботи кадрових підрозділів по відбору кандидатів на навчання до відомчих навчальних закладів;
- роботу по профілактиці і попередження скоєння надзвичайних подій, правопорушень та злочинів серед персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України в системі службової підготовки;
- організацію та проведення «Днів дисципліни» в органах, установах виконання покарань і слідчих ізоляторах Служби.
Керівники кадрових підрозділів Кіровоградської області з задоволенням прийняли участь в навчально-методичних зборах адже тут була можливість прийняття та обміну позитивним досвідом та вирішення спірних питань в організації кадрового забезпечення, крім цього значна кількість питань була задана керівникам зборів, які компетентно на них відповіли.
Підбивши підсумки роботи короткострокових зборів начальник Інспекції по особовому складу ДПтС України підполковник внутрішньої служби Володимир Галінський зауважив, що основним завданням кадрової служби є: реалізація державної політики з питань кадрової роботи; здійснення аналітичної та організаційної роботи з кадрового менеджменту; задоволення потреби в кваліфікованих кадрах та їх ефективне використання; прогнозування розвитку персоналу, заохочення працівників до службової кар'єри, забезпечення їх безперервного навчання; документальне оформлення проходження служби та трудових відносин.
Начальник управління ДПтСУ в Херсонській області генерал-майор внутрішньої служби Володимир Пінькас, в свою чергу подякував організаторам та учасникам семінару за високий рівень підготовки та проведення зазначених заходів. Побажав усім присутнім міцного здоров’я, творчих успіхів та досягнення поставленої мети у роботі.

Начальник сектору по роботі з персоналом
управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області
майор внутрішньої служби
Олександр Горбенко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool