«Пекельна кухня» у Кіровограді

Травень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 1774 | Коментарі: 0

Упродовж двох днів, 11 та 12 травня на базі державного навчального закладу «Кіровоградський професійний ліцей імені Героя Радянського Союзу О.С.Єгорова» проходив відбірковий конкурс фахової майстерності серед кухарів дошкільних навчальних закладів «Кращий шеф-кухар ДНЗ -2016».

У заключний, творчо-показовий етап, який відбудеться вже 20 травня, вийшли кухарі, що продемонстрували найвищу майсерність у кулінарних батлах.

Це справжні майстри здорового дитячого харчування з дошкільного навчального закладу (ясла-садок) компенсуючого типу для дітей з вадами опорно-рухового апарату «Оленка» № 22, дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 35 «Світлячок» комбінованого типу, дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 42 «Ювілейний» комбінованого типу, комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 61 «Гніздечко» комбінованого типу», дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 67 «Дельфін» комбінованого типу та дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 73 «Червона квіточка» комбінованого типу.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool