Павло Штутман нагороджений найвищою відзнакою Кіровоградської міської ради

Січень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 1152 | Коментарі: 0

Сьогодні, 19 січня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович вручив найвищу відзнаку міської ради – золотий знак «За заслуги» І ступеня голові наглядової ради «Ельворті-Груп» та «Гідросила-Груп» Павлу Штутману.

«Червона Зірка» - від Ельворті до наших днів лишається флагманом сільськогосподарського машинобудування. Цей бренд знають далеко за межами України. Міський голова назвав Павла Штутмана менеджером високого класу, відмінним організатором, та одним з найпотужніших українських роботодавців.

- За які б проекти не брався Павло Леонідович – вони завжди мають великий резонанс і рухають наше місто, область, Україну до високих стандартів – відзначив Андрій Райкович. - Ви разом зі своїми колегами створили сучасні підприємства, сотні робочих місць. Ви міцно тримаєте трудову, промислову марку нашого міста. Ми щиро вітаємо Вас і бажаємо енергії, успіхів, міцного здоров’я. І обов’язково нових перемог – на благо міста, на благо України!

Після вручення відзнаки Павло Штутман організував екскурсію цехами підприємства. Показав як працює сучасне обладнання, продемонстрував останні здобутки колективу машинобудівників.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool