Патрульним поліцейським Кіровограда вже вручили подяки

Травень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 1195 | Коментарі: 0

Сергій Кондрашенко наголосив на належному виконанні патрульними службових обов’язків щодо забезпечення охорони публічної безпеки та порядку під час проведення масових заходів із нагоди Дня Пам’яті та примирення і 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

20 травня відбулася робоча зустріч начальника Головного управління Нацполіції Кіровоградщини з патрульними.

«На правоохоронні органи покладалися важливі завдання із забезпечення превентивних заходів, охорони публічного порядку для недопущення сутичок, масових заворушень та інших протиправних дій, які могли б зіпсувати мешканцям міста Кіровограда свято і порушити їх спокій. Я дякую усім вам за проведену роботу з підтримання правопорядку на вулицях та у громадських місцях обласного центру. Вважаю, що вона була злагодженою і організованою, а тому – дала позитивний результат», – зазначив Сергій Кондрашенко, звертаючись до присутніх.
Подяку, адресовану всьому особовому складу, отримав керівник Управління патрульної поліції в місті Кіровограді Департаменту патрульної поліції Антон Цюцюра.
За сумлінне виконання службових обов’язків були відзначені й окремі патрульні.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool