Патрульні поліцейські затримали чоловіка, який незаконно проник до чужої оселі

Березень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 889 | Коментарі: 0

Подія трапилася цими вихідними, а саме 9 березня, у Кропивницькому близько 13 години дня. 

Один із екіпажів патрульної поліції отримав виклик. У ньому заявник повідомив, що він повернувся додому до оселі, яку винаймає, та виявив відчиненими вхідні двері. А в будинку у темряві перебуває невідомий йому чоловік.

На місце події був спрямований екіпаж патрульної поліції. По прибуттю на місці виклику патрульних зустрів заявник, який повідомив, що незнайомець до сих пір перебуває у його домі.

Зайшовши в будинок, правоохоронці дійсно виявили незнайому заявнику особу. Ним виявився місцевий житель, 1979 року народження. На запитання поліцейських про причини перебування у чужому житлі чоловік відповів, що нібито збирався тут вживати алкогольні напої із своїм товаришем.

Оглянувши приміщення та територію домоволодіння, патрульні більше нікого не виявили. Проте відразу помітили, що всі шафи та шухляди у домі були відкриті, а по будинку були розкидані речі. На що заявник повідомив, що коли він зранку йшов на роботу, то в оселі був повний порядок.

Патрульні викликали на місце події працівників слідчо-оперативної групи Кропивницького відділу поліції для з’ясування усіх обставин справи. Чоловіка було передано слідчим.

Шановні жителі міста! Якщо Ви помітили незнайомих осіб, які перебувають на території домоволодіння ваших сусідів та поводяться підозріло, терміново викликайте патрульних поліцейських за номером 102.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool