Патріотичний похід кіровоградських дітей

Березень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1092 | Коментарі: 0

23 березня за підтримки відділу сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради 30 вихованців дитячо-юнацьких клубів «Старт», «Моноліт», «Надія» Кіровоградської міської ради на чолі з педагогами-організаторами Олегом Бочаровим, Віктором Бєлосвєтовим, Андрієм Конопацьким здійснили патріотичний похід до с. Цибулеве (Знам’янський район, Кіровоградської області).

До походу приєдналися також 5 батьків вихованців. Від міста Кіровограда до станції «Чорноліська» юні мандрівники добиралась електричкою, а від станції до села Цибулеве (Знам'янський район, Кіровоградської області) здійснили піший похід стежками Чорного лісу до приватного музею українського побуту Володимира Вознюка. Під час переходу юні мандрівники милувались чарівною місцевостю рідного краю, вчилися орієнтуватися, рухатися за компасом і картою, підтримували і допомагали один одному долати природні перешкоди, вчилися бережливому ставленню до природи. Під час привалу на території приватного музею українського побуту В. Вознюка вихованці клубу куштували козацький куліш та слухали розповідь Володимира Вознюка про історію гайдамаків та козаків селища Чута (Кіровоградської області) Не зважаючи на втому діти повернулись до своїх домівок піднесені, наповнені позитивними емоціями та гордістю, що вони є частиною великого українського народу. - У таких походах передусім виховується патріотизм, повага до історичних традицій українського народу, популяризується здоровий спосіб життя, - говорять педагоги – організатори Олег Бочаров (ДЮК Старт»), Андрій Конопацький (ДЮК «Надія»), Володимир Бєлосвєтов (ДЮК «Моноліт) - тому туристична діяльність отримує додатковий розвиток у дитячо – юнацьких клубах, а туристичні походи для дітей різного віку організовуватимуться систематично.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool