Патріотичне виховання неповнолітніх, які тримаються під вартою, Кіровоградського слідчого ізолятора

Вересень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1306 | Коментарі: 0

25 вересня 2014 року інспектор відділу соціально-виховної та психологічної роботи Наталія Завада провела виховну годину з неповнолітніми, що тримаються під вартою присвячену патріотичному вихованню.

Патріотичне почуття формується поступово під впливом навколишнього середовища та інших виховних чинників. Бути патріотом – означає любити материнську мову, свій дім, батьків і усіх людей, природу рідного краю, звичаї, шанувати традиції народу, людську працю, прагнути не лише зберігати духовні скарби народу, а й примножувати їх. Саме ці фактори і є визначальними у вихованні неповнолітніх, що тримаються під вартою в слідчому ізоляторі.
Під час виховної роботи вихованці мали змогу намалювати малюнки для українських бійців, що приймають участь в антитерористичній операції на сході України, де дякують силовикам за те, що вони ціною свого життя захищають Україну та бажають їм швидше повернутися додому.

Наталія Завада,
Кіровоградський слідчий ізолятор
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool