Патріотична виставка дитячої творчості в Кіровограді

Листопад 25, 2015 | Новини | Переглядів: 1264 | Коментарі: 0

У Кіровограді в художньо-меморіальному музеї О.О.Осмьоркіна презентується виставка дитячої творчості «Ми любимо Україну!», організована до Дня Гідності і Свободи спільно з дитячою художньою школою ім. О.О.Осмьоркіна та дитячою школою мистецтв, що в селищі Новому.

Міські початкові спеціалізовані мистецькі навчальні заклади щороку випускають сотні вихованців, багато з яких продовжують фахову мистецьку освіту у вищих навчальних закладах. Але й той, хто не обирає професію художника, назавжди зберігає любов до творчості та захоплення мистецтвом. В школах працюють яскраві педагогічні творчі коллективи. Досвідчені викладачі, багато з яких є членами Національної Спілки художників України, професійно передають дітям свої знання з живопису, рисунку, скульптури, декоративного мистецтва та історії світової образотворчості. Чимало учнів шкіл є активними учасниками та дипломантами міських, обласних, всеукраїнських та міжнародних виставок-конкурсів.

На нинішній патріотичній виставці представлено понад 30 творів юних художників, віком від 11 до 15 років, виконаних в різних техніках. Живописні композиції за мотивами народних казок, легенд та історії сучасного життя вражають відкритістю кольору, нестримною фантазією, щирим бажанням пізнання навколишнього світу. Твори декоративно-ужиткового мистецтва, зокрема, паперова пластика, вишивка, батик, колаж та аплікація яскраво втілюють міфологічне і літературне розмаїття української народної традиції. Експозиція виставки дитячої творчості осяяна світлими думками і спонукає до повноцінного буття з відкритим серцем, сповненим любові до України.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool