Пасажирський вокзал станції Роздільна відзначив 10-річчя введення в експлуатацію

Листопад 28, 2013 | Новини | Переглядів: 965 | Коментарі: 0

26 листопада 2013 року Одеські залізничники та жителі міста Роздільна відзначають 10-річчя від видатної події – введення в експлуатацію нового, комфортабельного вокзалу.

Керівництво Одеської залізниці на заході представив перший заступник начальника залізниці Анатолій Царенко. Також в урочистостях взяли участь народні депутати України Сергій Гриневецький, Олесандр Пресман, депутат Верховної Ради України 3 і 4 скликання Василь Калинчук та головний радник Генерального директора Укрзалізниці Ілля Левицький. Почесних гостей зустрічали начальник станції Роздільна Руслан Кокошко та начальник вокзалу Яна Бєлоус.
Згідно з наказом начальника Одеської залізниці Миколи Луханіна в ході урочистостей за вагомий внесок у розвиток галузі, сумлінну працю кращим працівникам Роздільнянського залізничного вузла були вручені почесні нагороди.
З великою вдячністю присутні згадали колишнього керівника транспортної галузі країни Георгія Кірпу, який максимально підтримував нелегку справу будівництва зазначено вокзального комплексу.
За словами квиткового касира із 33-річним стажем роботи (останні 10 – працює в касі нової будівлі вокзалу) Ольги Степаненко: «Умови роботи стали набагато комфортнішими і сучаснішими. Тут тепло, затишно, нові зручні меблі, стало більше автоматизованих процесів. До того ж у нас дуже дружній колектив – із великим задоволенням тут працюю!»
Пасажирський вокзал станції Роздільна є унікальним на Одеській залізниці завдяки своєму архітектурному рішенню – збудований за останнім словом техніки та дизайнерської майстерності. Сукупність ламаних форм та зовнішнього оздоблення, за задумом авторів, нагадує велетенського металевого птаха. До послуг пасажирів криті платформи, касовий та операційний зали, зал очікування, камери зберігання. Роботу вокзального комплексу забезпечують 35 працівників, які обслуговують пасажирів у касах, надають довідкову інформацію, допомагають при посадці до вагону або висадці пасажирів з обмеженими фізичними можливостями, слідкують за чистотою приміщень та благоустроєм території вокзалу. Каси вокзалу обслуговують у середньому 1 тис. 200 пасажирів на добу.

26 листопада 2013 року Одеські залізничники та жителі міста Роздільна відзначають 10-річчя від видатної події – введення в експлуатацію нового, комфортабельного вокзалу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool