Пасажирські вагони міжнародного пасажирського поїзда Одеса-Москва відповідають санітарно-технічним вимогам

Серпень 30, 2012 | Новини | Переглядів: 1361 | Коментарі: 1

Виконуючий обов’язки начальника Одеської залізниці Анатолій Царенко провів атестацію складу міжнародного пасажирського фірмового поїзда №24 Одеса-Москва і декількох вагонів.

Найближчим часом буде атестований ще один склад поїзда №24.
Пасажирські вагони було приведено у санітарно-технічний стан, який відповідає вимогам системи технічного обслуговування пасажирських вагонів, що курсують у міжнародному сполученні.
Підготували вагони до атестації працівники пасажирського вагонного депо Одеса-Головна і вагонного депо Каховка. Особлива увага приділялась дотриманню технології ремонту та приведенню обладнання внутрішнього інтер’єру вагонів до відповідного естетичного рівня. Так, в умовах депо Каховка було відремонтовано три вагони: пасажирський вагон типу СВ – капітальним ремонтом в обсязі КР-2, пасажирський вагон відкритого типу (плацкартний) – капітальним ремонтом в обсязі КР-1 і вагон-ресторан поточним ремонтом приведено у відповідний санітарно-технічний стан з перефарбуванням кузова. У вагонах відремонтовано вікна, двері, тамбура, настелено новий лінолеум, відновлено меблі і дивани. У вагоні-ресторані відремонтовано кухонне і холодильне обладнання для зберігання продуктів та систему кондиціювання повітря.
Зовнішній вигляд вагонів відповідає вимогам єдиного еталонного вигляду пасажирських вагонів для залізниць України.
Для фарбування вагонів в депо Каховка використовуються сучасні передові технології – це дрібострумінний і фарбувально-сушильний комплекси виробництва Німеччини, що були введені в дію у 2009 році.
Дрібострумінний комплекс дає можливість ефективно очищати кузов вагону до металу від фарби, іржі і старого покриття, покращує якість підготовки поверхні вагону під фарбування, скорочує термін очищення.
Технічні можливості дрібоочисного устаткування дозволяють регулювати інтенсивність очищення дробом від м’якого до жорсткого, з огляду на різний ступень зносу кузова вагону, що дозволяє здійснити дефектацію поверхонь з метою визначення дільниць, які потребують ремонту, та виконати послідовні зварювальні роботи більш якісно. Така підготовка кузова дає можливість виконувати зварювальні та інші кузовні роботи більш якісно.
Фарбування вагонів виконується в фарбувально-сушильному комплексі спеціальними двохкомпонентними лакофарбовими матеріалами нового покоління марки «НіА Колор» виробництва «Заводу нових технологій», які виготовлені на основі поліуретанової сировини із найякісніших складників від європейських виробників. Такі лакофарбові матеріали забезпечують високоякісне антикорозійне покриття із збільшеним гарантійним терміном збереження захисних та декоративних властивостей до 5-7 років.

* Довідка
КР-1 – капітальний ремонт першого обсягу, який виконується для відновлення експлуатаційних характеристик, заміни чи ремонту зношених чи пошкоджених агрегатів, вузлів та деталей.
КР-2 – капітальний ремонт другого обсягу під час якого виконується повне оздоровлення з необхідною заміною чи відновленням повного ресурсу (терміну служби) всіх агрегатів, вузлів та деталей і необхідна модернізація.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool