Пасажири Одеської залізниці оформили через Інтернет понад півмільйона проїзних документів

Січень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 807 | Коментарі: 0

На Одеській залізниці у 2013 році через мережу Інтернет оформлено 527 тис. проїзних документів, що на 323,5 тис. або на 58,8% більше, ніж у 2012 році.

Слід зазначити, що від загального обсягу реалізованих проїзних документів у квиткових касах залізниці Інтернет–замовлення становлять 8,4%. Традиційно «піковими» місяцями із замовлення проїзних документів через Інтернет залишається липень (оформлено 70,6 тис. проїзних документів) та грудень (оформлено 87,5 тис. проїзних документів).
За даними залізничників від 10% до 38% пасажирів здійснюють посадку в поїзд безпосередньо за електронними проїзними документами, придбаними через мережу Інтернет, без звернення до квиткових кас.
Нагадаємо, що з 29 жовтня минулого року залізничниками розпочато дослідну експлуатацію оформлення електронних проїзних документів (ЕПД) та застосування мобільного терміналу контролю документів (МТКД). Поїзди формування Одеської залізниці №106/105 Одеса – Київ, №60/59 Одеса – Харків, №108/107 Одеса – Ужгород, №136/135 Одеса – Чернівці, №180/179 Одеса –Вінниця оснащені МТКД. Впровадження даної технології буде продовжено згідно з графіками.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool