Партнерство між Кіровоградською митницею та регіональними промисловцями і підприємцями (фото)

Серпень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 962 | Коментарі: 0

17 серпня 2012 року начальник Кіровоградської митниці Павло Скальський та голова Правління Кіровоградського обласного відділення Українського союзу промисловців і підприємців Євген Бахмач підписали Угоду про співробітництво.

Митники та промислово-підприємницька спільнота Кіровоградщини налагодили взаємодію у питаннях створення сприятливих умов для розвитку підприємництва у регіоні, удосконалення та спрощення митних процедур, захисту прав та інтересів бізнесу в його зовнішньоекономічній діяльності.
Метою підписаної Угоди є організація взаємодії між сторонами у напрямку захисту інтересів місцевого бізнесу, підвищення інвестиційної привабливості підприємств області для іноземних партнерів та забезпечення високих соціальних стандартів для населення. «Спільна робота сприятиме розширенню зовнішньоекономічних відносин і зв’язків підприємств регіону, налагодженню рівноправних, партнерських відносин між Кіровоградською митницею і підприємствами – експортерами та імпортерами, запобіганню правопорушень у галузі митної справи з обох сторін», - підкреслив Павло Скальський.
Документом також передбачається залучення широкого кола суб’єктів підприємницької діяльності до електронного декларування, сприяння розвитку експортних операцій та подальшого збільшення позитивного сальдо зовнішньоторговельного балансу регіону.
Сторони домовилися сприяти один одному в покращенні обізнаності підприємців регіону про правила та етику ведення міжнародного бізнесу, разом проводити спільний аналіз та вносити пропозиції до нормативно-правових актів з питань митної справи. Крім того, для розгляду та вирішення проблемних питань, які можуть виникнути між суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності та митницею, створюється Узгоджувальна робоча група.
Підписання Угоди про співпрацю митниці та Кіровоградського обласного відділення УСПП є показником сучасного, з високою взаємною відповідальністю діалогу між бізнесом та владою.
Прес-служба Кіровоградської митниці

Партнерство між Кіровоградською митницею та регіональними промисловцями і підприємцями (фото)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool