Парк Пушкіна може перетворитися у Кіровограді на «Острів скарбів» (ФОТО)

Листопад 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1414 | Коментарі: 0

Парк імені Пушкіна у Кіровограді, який сьогодні знаходиться вже у комунальній власності міста, може перетворитися у ще один красивий куточок відпочинку для кіровоградців і гостей обласного центру.

Сьогодні, 25 листопада, під час прес – конференції у міській раді начальник управління містобудування та архітектури Вадим Мездрін презентував журналістам проект ідеї, ескізи майбутньої зеленої зони відпочинку. - Географічне розташування парку підштовхнуло нас перетворити його функціонально на місце сімейного відпочинку у Кіровограді і назвати “Острів скарбів” – повідомив Вадим Мездрін. - У перспективі тут має з’явитися інфраструктура дитячих атракціонів із своєрідною родзинкою – аквазоною з комплексом басейнів.
Поки що це тільки ідея, підкреслив Вадим Мездрін, але вона є першим кроком у напрямку практичної реалізації відродження занедбаного парку.

джерело

Парк Пушкіна може перетворитися у Кіровограді на «Острів скарбів» (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool