Парк пасажирських вагонів Одеської залізниці перевірять на тепловтрати

Листопад 17, 2015 | Новини | Переглядів: 819 | Коментарі: 0

Наприкінці листопада поточного року фахівці служби енергоменеджменту проведуть дослідження з встановлення тепловтрат у пасажирських вагонах Одеської залізниці.

За допомогою сучасного тепловізору будуть виявлені проблемні місця та рівень втрат тепла рухомого складу.
У результаті обстеження на вагон, буде оформлено паспорт теплотехнічного стану із зазначенням номеру вагону, загальних даних про вагон та фото з тепловізора котлового та не котлового боків вагону. Це допоможе виявити та усунути втрати тепла з вагону.
Раніше залізничниками були проведені перевірки з визначення тепловтрат у виробничих цехах, теплотрасах, будівлях та спорудах. Підсумки досліджень, що містять кольорові термограмами, рекомендації та приписи щодо заходів з усунення встановлених місць з найбільшими втратами тепла будуть надані пасажирським вагонним депо.
Прес-центр Одеської залізниці
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool