П ятеро людей загинуло на водоймах області протягом останніх п яти днів

Червень 30, 2011 | Новини | Переглядів: 1561 | Коментарі: 0

О 7:55 25-го червня повідомлення про зникнення двох дітей надійшло до служби порятунку від голови Захарівської сільської ради Новоукраїнського району. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області.

Востаннє хлопчиків 10-ти та 11-років бачили біля ставка. На місце події виїхали рятувальники, міліція та представники прокуратури. У ході обстеження прибережної зони знайдено одяг дітей та біля берега саморобний пліт з дерев’яних дошок і пластикових пляшок. А згодом водолази місцевої рятувальної станції виявили і тіла загиблих та дістали їх з водойми.
25-го червня тіло невідомого чоловіка виявили на воді біля берега у недіючому кар’єрі на території Свердлівської сільради Світловодського району. Ним виявився 24-річний житель села Богданівка Знам’янського району. Обставини загибелі чоловіка з’ясовуються.
У Олександрії 26-го червня місцеві жителі вилучили зі ставу 39-річного олександрійця. 27-го червня у селі Суботці Знам’янського району потонув 57-річний рибалка.
Управління МНС в області звертається до усіх громадян з переконливим проханням дотримуватися правил безпечної поведінки під час купання і катання на плавзасобах.
Відпочинок на воді повинен бути тільки у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях. Якщо ви відпочиваєте разом з дітьми, постійно контролюйте їх у воді. Не дозволяйте дітям відпочивати біля водойми самим.
Не слід заходити у воду в незнайомому для вас місці.
Уникайте води із швидкою течією.
Не заходьте у воду напідпитку.
Ніколи не плавайте наодинці, особливо якщо не впевнені у своїх силах; купаючись на «дикому пляжі», у незнайомому місці не пірнайте з берега, гірки, дерева.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool